Bizimle e-ticarete merhaba deyin!
İşini e-ticarete taşımak isteyenlere veya ilk işinizi e-ticaret üzere kurmak isteyen girişimcilere profesyonel çözümler üreten firmamız sayesinde, her şey internetten alışveriş yapmak kadar kolay! Evet, sizin sadece istekleriniz not ettiğimiz süreçte e-ticaret sitenizi tasarlamak ve programlamak uzman ekibimiz sorumluluğunda oluyor. Kısa bir sürede e-ticaret yazılımının hazırlanması ve teslim edilmesi sağlanıyor. webticaretim’in sunmuş olduğu e-ticaret paketleri, bir e-ticaret sitesinde olması gereken güvenlik, ödeme alt yapısı, sipariş ve kampanya yönetim gibi özellikleri kapsarken, aynı zamanda en iyi SEO alt yapısına sahip olarak arama motorlarında müşterilerinize kısa zamanda ulaşmanızı sağlayacak şekilde hazırlanmıştır.
E-ticaret paketlerinin SEO uyumlu olması sağlanarak, e-ticaret yapacak kişilerin daha fazla kazançlar elde edebilmeleri için yapacakları dijital pazarlama çalışmalarından daha kısa sürede cevap almaları sağlanmaktadır. E-ticaret sitelerinden alışveriş yapılmasında önemli bir kriter olarak duran güvenlik alt yapısı, webticaretim tarafından sunulan e-ticaret paketlerinin hepsinde profesyonel bir şekilde sağlanmaktadır.

Doğru E-ticaret İçin Doğru Tercih!

Ülkemizde e-ticaret girişimi, özellikle genç girişimcilerin yoğun olarak tercih ettikleri bir sektör haline geliyor. Türkiye’de e-ticaret imkanlarının giderek gelişmesi, dünya ortalamasının iki katı daha hızlı bir şekilde büyümesi, bankacılık sistemlerinin gelişmiş olması, internet kullanımının giderek artması gibi sebepler, e-ticaretin hızla büyümesine sebep olan bazı nedenler arasında. İnternetin insanların hayatına her geçen zaman biraz daha girmiş olması, sosyolojik anlamda her türlü davranışında boyut değiştirmesine sebep oldu. Alışveriş davranışları da bu değişimden kuşkusuz etkilendi. Artık tüketiciler, internet yoluyla daha ucuz ve hızlı bir şekilde ürün alıyorlar. Gelişen bu piyasada kendisine yer edinmek isteyen girişimciler veya fiziksel mağazasını sanal ortamda taşımak isteyen herkes, e-ticaret imkanlarından faydalanarak, karlılık oranlarını arttırmak durumundalar. 
Eğer, fiziksel bir mağazanız varsa, e-ticarete başlayarak, daha fazla kişiye ürünlerinizi ve hizmetlerinizi ulaştırma imkanına sahip olursunuz. Bugün KOBİ ve dengi firmaların e-ticarete kendilerini adapte etmeleri noktasında birçok teşvik ve kolaylıklar söz konusudur. E-ticaret uzmanları sayesinde, kendi işinizi kısa bir zamanda e-ticarete taşıyabilirsiniz. 

webticaretim ile e-ticarete merhaba deyin!
İşini e-ticarete taşımak isteyenlere veya ilk işinizi e-ticaret üzere kurmak isteyen girişimcilere profesyonel çözümler üreten firmamız sayesinde, her şey internetten alışveriş yapmak kadar kolay! Evet, sizin sadece istekleriniz not ettiğimiz süreçte e-ticaret sitenizi tasarlamak ve programlamak uzman ekibimiz sorumluluğunda oluyor. Kısa bir sürede e-ticaret yazılımının hazırlanması ve teslim edilmesi sağlanıyor. webticaretim in sunmuş olduğu e-ticaret paketleri , bir e-ticaret sitesinde olması gereken güvenlik, ödeme alt yapısı, sipariş ve kampanya yönetim gibi özellikleri kapsarken, aynı zamanda en iyi SEO alt yapısına sahip olarak arama motorlarında müşterilerinize kısa zamanda ulaşmanızı sağlayacak şekilde hazırlanmıştır. 
E-ticaret paketlerinin SEO uyumlu olması sağlanarak, e-ticaret yapacak kişilerin daha fazla kazançlar elde edebilmeleri için yapacakları dijital pazarlama çalışmalarından daha kısa sürede cevap almaları sağlanmaktadır. E-ticaret sitelerinden alışveriş yapılmasında önemli bir kriter olarak duran güvenlik alt yapısı, webticaretim tarafından sunulan e-ticaret paketlerinin hepsinde profesyonel bir şekilde sağlanmaktadır. 

Dinamik e-ticaret…
Tema seçeneklerinden sunulan diğer fırsatlara kadar kaliteli olan e-ticaret paketleri,  yönetim panelinin işlevselliği ve kolay kullanılabilirliğiyle e-ticaret girişimcisine esnek kullanım alanı sunmaktadır. Kampanya yönetimi, hediye çekleri, müşteri kayıtları, kargo bizden uygulamaları, XML yönetimi, B2B yönetimi ve daha fazlasıyla e-ticaret girişiminizi geliştirebileceğiniz imkanları barındıran e-ticaret paketleri,  en uygu fiyatlardan müşterilere sunulmaktadır. 

E-ticaret eğitimleri
Müşterilerimizin e-ticaret paketlerinin özelliklerine daha kısa zamanda adapte olabilmeleri adına gerekli olan destek tarafımızca sağlanmaktadır. Herhangi bir sorunda veya çözülemeyen problemlerde telefonla veya e-maille destek sağlanmaktadır. Gelişmiş e-ticaret yazılımları sayesinde internette satış girişiminizi kısa sürede başarıya ulaştırabilecek, karlılık oranlarınızı her ay arttırabileceksiniz. İnternetten artan alışveriş imkanlarından faydalanmak istiyor ve hissenize düşeni almak için e-ticaret girişimi düşünüyorsanız, webticaretim in sunmuş olduğu e-ticaret paketlerinden satın alarak, kısa zamanda e-ticaret sektörü içerisinde ki yeriniz alabilirsiniz. 

Bir Cevap Yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit